SLIDER

Utaztatás

Hatékonyság, teljes körű ügyintézés

MEGNÉZEM

E-Mobilitás

Elektromos autó töltő bérbeadás és értékesítés

MEGNÉZEM

Informatika

Egyedi, kreatív és felhasználóbarát fejlesztések

MEGNÉZEM

Kutatás, fejlesztés

MEGNÉZEM

Utaztatás

tovább

E-Mobilitás

tovább

Informatika

tovább

K+F

tovább

Rólunk

A Ready 2 Grow Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (korábban UtazniJó Online Kft.) 2015-ben azzal a céllal jött létre, hogy teljes körű kiszolgálást nyújtson elsősorban a céges utaztatás tekintetében, de az egyéni utasok számára is. Az alapítás óta eltelt időben a cég profilja jelentősen átalakult. Mára az elektromobilitásra és az informatikai fejlesztésekre került a hangsúly.

Már a kezdetektől fogva tudtuk, hogy folyamatos fejlődésre és újításokra van szükség, hogy a konkurens vállalkozásokhoz képest új termékek is megjelenjenek a cég kínálatában. Így jött létre az együttműködés a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai Kutatóintézetével (MTA-SZTAKI) amikor a GUIDE@HAND alkalmazáscsalád külföldi városnézéséket segítő és izgalmasabb élményt nyújtó applikációjához kezdtünk tartalmakat fejleszteni, amelyet okos telefonokon, táblagépeken élvezhetnek a felhasználók. Ez az együttműködés nagyon hamar kibontakoztatta az informatikai fejlesztésekbe bekapcsolódás lehetőségét.

Mára három fő tevékenységünk az üzleti utaztatás, az elektromobilitás, valamint az informatikai fejlesztések, amelyekhez kapcsolódó szolgáltatásainkkal folyamatosan bővítjük partnereink listáját.

Bízunk benne, hogy hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük!

Hírlevél feliratkozás
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.