GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02154

A projekt adatai:

A kedvezményezett neve: Ready 2 Grow Kft.

A projekt címe: Komplex technológiai fejlesztés és beruházás a Ready 2 Grow Kft-nél

Az igényelt vissza nem térítendő támogatás: 57,17 millió Forint

A támogatás mértéke: 70 %,
 
A projekt befejezési dátuma: 2024.02.29..

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02154

A projekt tartalmának bemutatása: 
Az európai uniós támogatás segítségével a projekt eredményeként eszközbeszerzések, infrastruktúrafejlesztés, megújuló energiával kapcsolatos beruházás, illetve tanácsadási szolgáltatás igénybevételére került sor.
A projektben beszerzett eszközöket és az infrastruktúra fejlesztést meglevő szakmai tevékenységünkhöz kívánjuk felhasználni.  

A beszerzett műszerek egy részének segítségével az egyre bővülő elektromos autó töltőhálózatunk töltőpontjainak átadáskori felülvizsgálati, illetve az üzemelés során végzendő hitelesítő és ellenőrző méréseit tudjuk elvégezni.

A fentieken kívül kívül fontos cél volt, hogy megfeleljünk egyik meglévő partnerünk, a Honvédelmi Minisztérium kiszolgálását biztosító HM EI Zrt. azon elvárásainak, hogy a pilóta nélküli repülőgépekbe típusonként eltérő tokozásban szereljük repüléskövetésre használandó eszközöket. A beszerzett 3D nyomtatóval és a 3D szkennerrel a mérőműszer elhelyezésének egyedi helyéhez tudjuk illeszteni az egyedileg elkészített tokozást.  

Mérőműszer gyártási területünkhöz szakértői tevékenységet vettük igénybe, amelynek eredményeként egy kisméretű kommunikációs modul prototípusa és vezérlőszoftvere valamint az eszköz 3D nyomtatással elkészíthető és sokszorosítható tokozása került kifejlesztésre.

A megvalósítási helyszínen ingatlan korszerűsítés keretében új külső nyílászárók és egy ipari kapu kerültek beépítésre, valamint az épület határoló falak függőleges, a födémek pedig vízszintes hőszigetelést kaptak. Megújultak az irodák és műhelyek, új öltöző és új vizesblokkok kerültek kialakításra.

A fenntartható működés jegyében az épületben egy új 20 kW-os összteljesítményű hőszivattyús hűtési / fűtési rendszer is kiépítésre került.  

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg

A beruházásnak köszönhetően a Ready 2 Grow Kft. meglévő munkahelyeket tud megőrizni.

 
Hírlevél feliratkozás
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.